HERCEG NOVI DOČEK 2022. GODINE

Novljani, kao i njihovi gosti i ovu Novu godinu će moći da dočekaju na otvorenom. U organizaciji TO HN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima uz veličanstven doček Nove 2021. godine na platou ispred hotela “Igalo”.

docek nove godine 2021 herceg novi

U organizaciji TOHN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program, u okviru kojeg će 30. decembra nastupiti Aleksandra Prijović, 31. decembra Neverne Bebe a 1. januara 2021. Haris Džinović.

Poznata pevačica Aleksandra Prijović kao zagrevanje za “najluđu” noć će pevati 30. decembra, a dobar provod u Herceg Novom je zagarantovan! Poznato je da Aleksandra pravi odličnu atmosferu gde god da nastupa, pa nema sumnje da će tako biti i ovog puta, a već vlada veliko interesovanje za njen nastup.

Poznati pop sastav Neverne bebe će izvesti najveće hitove i svojim nastupom u najluđoj noći podeliti energiju i raspoloženje na platou ispred hotela Igala. Milan Đurić sa svojim bendom priprema fantastičan program, a svi koji budu u Herceg Novom za doček dobiće vrhunski doživljaj zabave, ideje i emocija. Herceg Novi je prirodan izbor da naprave fantastičan hepening koji će biti uvod u Novu 2021.Repriza je rezervisana za “odličan dernek” uz Harisa Džinovića. Publika je već navikla da ih Haris drži na nogama više od dva sata, a samo u Herceg Novom 1. januara slušaće pod otvorenim nebom legedarne pesame i hitove našeg regionalnog napopularnijeg pevača.

Tokom novogodišnjih praznika uz angažman muzičkih zvijezda sa eks jugoslovenskih prostora, uz velike, svima dobro poznate hitove i vatromet, Herceg Novi će na najljepši način zakoračiti u Novu 2021. godinu.

** Rezervišite svoje mesto u apartmanima MONAKO (klikni za detalje) na vrijeme i budite dio najluđeg dočeka nove 2021. godine u Herceg Novom.


DJEČIJA NOVA GODINA 2021. - HERCEG NOVI

Doček Dječije Nove godine biće upriličen 31. decembra od 12h na bini smještenoj na platou ispred Hotela Igalo.
Za sve mališane na njoj će se pored predstave „Čarobna knjiga“ i nastupa dječijeg hora „Cvrkutići“ , desiti i iznenađenja koja će izmamiti osmjehe djece i obradovati ih.

decija nova godina program herceg novi

UKINUTA PUTARINA ZA NOVU GODINU

Na dijelu puta Herceg Novi - Trebinje bez putarine za doček nove godine.

Svi korisnici puta Meljine – Petijevići biće oslobođeni plaćanja putarine za Novu godinu, i to 31.12.2019. i 01.01.2021. godine.

GRATIS IZLET

Za sve one koji u periodu novogodišnjih praznika bukiraju boravak u nekom od hotela ili u privatnomsmještaju u Herceg Novom , u trajanju od 5 i više noćenja , TO će subvencionirati dva poklon izleta. Jedan je posjeta Kotoru, Budvi I Tivtu, a drugi se odnosi na posjetu Dubrovniku.

USLOVI ZA DOBIJANJE GRATIS IZLETA :
Potrebno je rezervisati minimum 5 noćenja u periodu Nove godine na teritoriji Herceg Novog (hoteli i privatni smještaj). Poslati WhatsApp / Viber poruku na broj +382 67099 942 sa sadržajem PROMO NOVA GODINA nakon čega u istoj poruci navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Ili pošaljite putem e-mail-aporuku sa naslovom PROMO NOVA GODINA na adresu info@hercegnovi.travel u kome navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom.

Nakon poslate poruke ili e-mail-a, kontaktiraćemo Vas i informisati o detaljima izleta.

info@hercegnovi.travel | Kontakt telefon: +382 67 099 942
NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA ZA NAJMLAĐE

Opština Herceg Novi, u saradnji sa učenicima i volonterima srednje škole „Ivan Goran Kovačić“, organizovaće u narednih dvadesetak dana brojne događaje za gušt najmlađih Novljana, objedinjene pod nazivom „Od Božića do Božića“.

Prvi program zakazan je za sjutra, 20. decembra, kada će na Trgu Belavista biti održan čas crtanja sa umjetnicima iz Herceg Novog, Vesnom Mitrović i Anitom Šimić, u periodu od 9 do 15 časova.

Narednog dana, u subotu 21. decembra, u Dvorani Park će biti održan Božićni mjuzikl, u kojem će učestvovati Dječiji hor „Cvrkutići“ iz Kumbora, Mlađa dječija grupa KUD „Sloga“, te dječiji horovi OŠ „Orjenski bataljon“ i OŠ „Dašo Pavićić“. Takođe, dramska sekcija OŠ „Dašo Pavičić“ izvešće predstavu „Romeo i Julija“, a početak programa predviđen je za 11 časova.

U nedelju, 22. decembra, na Trgu Belavista biće održan Mini strip festival, koji realizuju organizatori Hercegnovskog strip festivala Nikola Ćurčin, Jovan Subotić i Nebojša Mandić, u periodu od 11 do 14 časova. Na Trgu Belavista će u ponedeljak 23. decembra biti izvedena Božićna priča, koju će realizovati Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi u saradnji sa dječijim piscem i dramaturgom Radmilom Knežević i Anastasijom Orović, a sa početkom u 11 časova.

U periodu od 24. do 27. decembra, u svim školama će biti izveden program Dječije Nove godine, koji će realizovati učenici obrazovnih ustanova koji ih pohađaju, Djeda Mraz i Opština Herceg Novi. U subotu, 28. decembra, na Trgu Belavista će Korifej teatar iz Kolašina izvesti pozorišnu predstavu „Lutkasti klovnovi“, sa početkom u 11 časova.

Program za najmlađe Novljane biće nastavljen i nakon 28. decembra, a o detaljima će javnost biti blagovremeno obaviještena

Dobrodošli !