O nama

Nasuprot "Blatne" plaže u Igalu, 100m od mora i 300m od Instituta "Dr Simo Milošević" nalaze se Studio-apartmani „Monako“. U našem objektu gosti nalaze mir, tišinu i kućni ambijent koji je neophodan kako bi se odmorili od svakodnevnih stresova i briga.

Naš smještaj je prilagodjen porodicama sa djecom, ali je ujedno i idealan izbor kako za parove tako i za društvo. U sklopu apartmana Monako se nalazi market IDEA koji pruža sve sto je potrebno da svakodnevno budete bez briga kada je u pitanju ishrana.

Recenzije i utisci naših gostiju su naš imperativ. Trudimo se da gostima ispunimo sva očekivanja i da njihovo iskustvo bude naša preporuka i drugim gostima što dokazuju i visoke ocjene na Google-u i drugim socijalnim platformama.

Sve smještajne jedinice poseduju balkone sa direktnim pogledom na more. Klimatizovane su, opremljene TV uređajima sa kablovskim kanalima, wi-fi Internetom i parkingom. Svakodnevno čišćenje soba, mijenjanje peškira i posteljine dio su našeg standardnog servisa. Igalo je turistička metropola, samim tim i atrakcija tako da neće biti teško zadovoljiti sve potrebe naših gostiju.

Naša obaveza je da našim gostima pružimo kvalitetnu uslugu i sve vrste informacija. Naše dugogodišnje iskustvo u turizmu i zadovoljstvo naših gostiju naše su preporuke.

viber image logo

+382 67 558 240

Utisci

Recenzije gostiju

Person here

Boban Šundić

” Tek smo jedan dan ovde i oduševljeni smo gostoprimstvom i higijenom u apartmanu. U prizemlju Idea minimarket, a plaža na 60 metara. Odnos cena-usluga je 10+ “

Person here

Jovana

” Ambijent,udobnost, higijena... apsolutno sve besprekorno. Apartmani su dobro opremljeni i uz izuzetno ljubazne domacine ucinice vas srecnim i zadovoljnim tokom boravka u apartmanima Monako. “

Person here

Elizabeth Charles

” Great apartment and very clean! Tatjana and her family are great hosts, very kind and helpful.Herceg Novi is just a few minutes away by bus and you can easily walk there along the pier. “

Lajkuj nas i rezerviši smeštaj preko facebook-a

location icon

Lokacija

Apartmani Igalo smjestaj - MONAKO


Adresa: Dubrovačka 1, Igalo


Tel: +382 67 558 240


Email: hotel-monako@hotmail.com


Radno vrijeme: Pon-Ned 24/7