51. PRAZNIK MIMOZE 2020 OD 14. FEBRUARA DO 15. MARTA

Praznik mimoze će početi 14. februara 2020. godine, a muzičke zvijezde koje će obogatiti otvaranje i zatvaranje najstarijeg hercegnovskog festivala su Lepa Brena i Željko Joksimović.Veliki koncert otvaranja 51. Praznika mimoze zakazan je za 14. februar, kada će na platou ispred hotela ”Igalo” nastupiti jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Lepa Brena. Dan kasnije, u subotu 15. februara održaće se tradicionalna Fešta od mimoze, ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri.

Uslijediće mjesec bogat raznovrsnim programima, tokom kojeg će Herceg Novi svakog vikenda biti mjesto za spektakl - Petar Grašo će nastupiti 21. februara, Aco Pejović 07. marta, a na zatvaranju 14. marta očekuju nas međunarodna karnevalska povorka i koncert Željka Joksimovića.

Pored koncerata na otvorenom, vikendima će na programu biti maskenbali na kojima će nastupati poznata muzička imena. Večeri pod maskama 51. Praznika mimoze planirane su 15. februara, 06. marta i 13. marta. Tradicionalna Riblja večera održaće se 22. februara.

51. praznik mimoze 2020 herceg novi

Pored neizostavne fešte na hercegnovskoj rivijeri, na Škveru će biti upriličeno još pet fešti ribe i vina, uz sajam domaće trpeze. Neće izostati ni sportski programi i sadržaji za djecu koji su godinama sastavni dio Praznika mimoze. Imajući u vidu da je glavni program najznačajnije turističko-propagandne zimske manifestacije spreman mnogo ranije nego što je to bio slučaj proteklih godina, promotivne aktivnosti počeće već od sjutra, na Sajmu turizma u Novom Sadu i trajaće u kontinuitetu tokom narednih četiri mjeseca.

Dejan Matić vas poziva na praznik Mimoze i druženje uz njegove pesme 6. martaVrijedi dodati, objavljen je i trodnevni program dočeka Nove 2020. godine u Herceg Novom, koji će takođe biti aktivno promovisan u cijelom regionu. Zimu u Herceg Novom obilježiće bogat i atraktivan kalendar dešavanja i sjajne ponude aranžmana koje pripremaju hercegnovski hotelijeri i izdavaoci privatnog smještaja. Sve to, uz dobru promociju koja je na vrijeme pripremljena, treba da doprinese dobroj posjećenosti i popunjenosti smještajnih kapaciteta van ljetnje sezone, što je i osnovni cilj organizatora Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi i izvršnog producenta Javne ustanove kulture ”Herceg Fest”.

Rezervišite svoje mesto u apartmanima MONAKO na vrijeme i budite dio neverovatnog praznika mimoze 2020. godine u Herceg Novom.

* Podsjetimo i da su organizatori odlučili da se prvi put poslije 50 godina početak Praznika mimoze izmjesti s prve nedjelje februara, na sredinu tog mjeseca. Razlozi za to su loše vremenske prilike koje su pratile pučke svečanosti i koncerte poznatih zvijezda na otvaranju.

Dobrodošli!