DOČEK NOVE 2020. GODINE U HERCEG NOVOM

Novljani, kao i njihovi gosti i ovu Novu godinu će moći da dočekaju na otvorenom. U organizaciji TO HN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima uz veličanstven doček Nove 2020. godine na platou ispred hotela “Igalo”.

dicek nove 2020 godine herceg novi

U organizaciji TOHN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program, u okviru kojeg će 30. decembra nastupiti Aleksandra Prijović, 31. decembra Neverne Bebe a 1. januara 2020. Haris Džinović.

Za najmlađe se na istoj lokaciji priprema posebno interesantan program - “Dječja Nova godina”Tokom novogodišnjih praznika uz angažman muzičkih zvijezda sa eks jugoslovenskih prostora, uz velike, svima dobro poznate hitove i vatromet, Herceg Novi će na najljepši način zakoračiti u Novu 2020. godinu.

Rezervišite svoje mesto u apartmanima MONAKO (klikni za detalje) na vrijeme i budite dio najluđeg dočeka nove 2020. godine u Herceg Novom.

GRATIS IZLET

Za sve one koji u periodu novogodišnjih praznika bukiraju boravak u nekom od hotela ili u privatnomsmještaju u Herceg Novom , u trajanju od 5 i više noćenja , TO će subvencionirati dva poklon izleta. Jedan je posjeta Kotoru, Budvi I Tivtu, a drugi se odnosi na posjetu Dubrovniku.

USLOVI ZA DOBIJANJE GRATIS IZLETA: Potrebno je rezervisati minimum 5 noćenja u periodu Nove godinena teritoriji Herceg Novog (hoteli i privatni smještaj). Poslati WhatsApp / Viber poruku na broj +382 67099 942 sa sadržajem PROMO NOVA GODINA nakon čega u istoj poruci navodite imena i prezimena svihgostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Ili pošaljite putem e-mail-aporuku sa naslovom PROMO NOVA GODINA na adresu info@hercegnovi.travel u kome navodite imena iprezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Nakonposlate poruke ili e-mail-a, kontaktiraćemo Vas i informisati o detaljima izleta. info@hercegnovi.travel |Kontakt telefon: +382 67 099 942

Dobrodošli!